mandag 25. oktober 2010

Nedtelling...)

I dag er det 9 uker til vi flytter. Det virker så veldig lenge til..
Men det står fortsatt igjen en del som må gjøres med hus og hytte før vi drar så tiden er god å ha.
Ellers må vi bruke masse tid før avreise på familie og venner.

Det er mange tanker som strømmer gjennom hodet mitt om dagen, heldigvis flest om hvor fint jeg tror vi kommer til å få det i Dubai.. Eventyret har på mange måter allerede begynt..jeg gleder meg:)

onsdag 20. oktober 2010

Skulle vært i Dubai nå...

Tenk om jeg hadde et flyvende teppe..da hadde jeg satt kursen mot huset mitt i The Lakes..
I skivende stund er huset mitt fullt av Homecentre ansatte som pakker opp, skrur sammen og setter på plass alle møblene våre...Og gjett om jeg gjerne skulle vært der...Har så mange tanker og ideer i hodet om hva jeg skal kjøpe og hvor det skal stå..
Skal bli så gøy å komme ned i romjula og begynne shoppingen av all "nips og naps".
GLEDER MEG!!

tirsdag 12. oktober 2010

Planløsning og nye møbler.

Planløsning over 1etg

Planløsningen over 2 etg




Gjesteseng

Gjesteseng

Scrappebord

Maidseng

Vår seng, det følger med to store nattbord og speilkommoden som kan skimtes til høyre i bilde.

Sannes seng, også her følger det med to nattbord og en stor speilkommode.

Sofaen vår, den er deilig og myk...

Tv sofaen, men vi skal ha det svarte speilbordet på bilde under istedet for det hvite.

Casa Myhrvold!

The Lakes her skal vi bo.


Elsker Bougainvilla..Dette er stue vinduet, ikke bestemt meg for om jeg vil ha gardiner
eller om jeg bare vil se ut i denne flotte planten.

Her kommer sofaen til å stå og det store framskapet..

Spisestuen og sjenken skal stå her. Tror ikke det blir gardiner her heller.
I innhuket har jeg lyst til å ha en stor krukke med en grønn plante i..

 
Har alltid drømt om å ha oppvaskbenk under vinduet,
men trodde ikke jeg ville få utsikt over mitt eget basseng:)

Dette blir tv-stuen. Synes egentlig ikke det er ok siden denne kroken er rett over kjøkkenet, men tv antennen er her så da blir det sånn..Får prøve å skille av litt med store planter så kanskje det hjelper.

Master bedroom. Elsker den digre senga vi har kjøpt 200X2,10. Gleder meg til å kjøpe sengeteppe og masse store puter. Det følger med to store nattbord og en sjenk med speil til sengen.

Flott lys på badet..her er det ingen mulighet til å skjule alderens tegn...Får se det positive i det, kommer ikke til å våkne opp en morgen og lure på hvem den gamle dama i speilen er..he,he!

Til venstre er rommet som kommer til å bli playstation, scrappe og gjesterom. Har ikke bilde av det andre gjesterommet. Til høyre er Sannes rom.

Sannes rom med eget bad.

Jeg har fått pergola....det har jeg også drømt om. Gleder meg til å fylle krukkene med blomster i alle regnbuens farger. I enden der er det en Moijito-bar..:)

De ville egentlig ta bort denne hengeplanten over terrassen, men jeg synes den er så flott. Tenk å sitte her og spise frokost..Da skal jeg huske på hvor heldig jeg er:)

Poolen var vel den minste vi så, men den er stor nok til at jeg kan ta en dupp og få igang kroppen om morgenen. Kristiane kan også kose seg her når hun er alene. Ellers er det en stor felles pool 100m borti gata.

Rett på utsiden av hagen er det en flott park hvor vi kan gå tur med Nipsi.




mandag 11. oktober 2010

Avreise bestilt!

Da har vi bestilt avreise til Dubai! 3.juledag kl 14.15 tar vi av fra Gardermoen..:0)

søndag 10. oktober 2010

Velkommen til min blogg!

3.juledag 2010 starter vårt 2 år lange eventyr i Dubai!

Vi kom hjem fra noen hektiske dager i Dubai i går. I løpet av disse dagene har vi blitt kjent med vårt nye hjemland. 

Da vi fløy innover et opplyst Dubai en sen nattetime for litt over en uke siden, veltet følsene over hos meg...Vet ikke helt hvorfor, men da gikk det opp for meg hva vi var i ferd med å gjøre. Det var skummelt, skremmende og spennende..

Første dagen var det igang med husjakt..Vi hadde lett på nettet i en måned før avreise, tatt kontakt med flere meglere og satt opp noen avtaler. Det skulle vise seg at leiemarkedet ikke er som i Norge. I Dubai kan husene som ligger på nett være utleid for flere uker siden. Mange meglere har også de samme husene. Vi opplevde å forlate et hus og møte ny megler på trappa som skulle vise oss det samme huset. Vi fikk veldig god hjelp av to meglere som jeg gjerne anbefaler om ønskelig. Skal du kjøpe eller leie i Dubai er vår erfarlig at det lønner seg å holde seg til en megler eller to og la de finne huset til deg..

Vi trodde at alt var flott og fint i Dubai og at vi kom til å finne huset første dag.. Men vi så utrolig masse rot og skrot. Det var så mye ekkelt, spesielt rundt lufteluker og airconditionene var det ofte fukt og soppskader. Et sted var bassenget så grønt at jeg tror selv jeg kunne gått på vannet..he,he!

Men etter en lang leten fant vi endelig drømmehuset vårt..Vi skal bo i The Lakes, like ved Kenneths jobb, rett ved Kristianes skole og noen meter fra et spa som jeg tror jeg kommer å benytte meg flittig av:) 

Vi har kjøpt en del møbler til huset allerede, alt i mørkt tungt tre. Siden vi skal ut på et 2 års eventyr syns jeg det passer å innrede huset i en "1001-natt" stil. Jeg tror det blir kjempeflott. Vi har kjøpt alt av møbler på Homecentre. Siden det var salg i tillegg til utrolig lave priser fikk vi alt til en veldig fin pris. Kristiane snakker masse om hvor mye hun gleder seg til å komme tilbake til Dubai og sove i sin nye store seng. Må innrømme at jeg også gleder meg til å komme tilbake, pynte opp med nips, naps og blomter ute og inne. Gjøre huset til vårt hjem!

Dette flotte huset er vårt nye drømmehjem!