søndag 10. oktober 2010

Velkommen til min blogg!

3.juledag 2010 starter vårt 2 år lange eventyr i Dubai!

Vi kom hjem fra noen hektiske dager i Dubai i går. I løpet av disse dagene har vi blitt kjent med vårt nye hjemland. 

Da vi fløy innover et opplyst Dubai en sen nattetime for litt over en uke siden, veltet følsene over hos meg...Vet ikke helt hvorfor, men da gikk det opp for meg hva vi var i ferd med å gjøre. Det var skummelt, skremmende og spennende..

Første dagen var det igang med husjakt..Vi hadde lett på nettet i en måned før avreise, tatt kontakt med flere meglere og satt opp noen avtaler. Det skulle vise seg at leiemarkedet ikke er som i Norge. I Dubai kan husene som ligger på nett være utleid for flere uker siden. Mange meglere har også de samme husene. Vi opplevde å forlate et hus og møte ny megler på trappa som skulle vise oss det samme huset. Vi fikk veldig god hjelp av to meglere som jeg gjerne anbefaler om ønskelig. Skal du kjøpe eller leie i Dubai er vår erfarlig at det lønner seg å holde seg til en megler eller to og la de finne huset til deg..

Vi trodde at alt var flott og fint i Dubai og at vi kom til å finne huset første dag.. Men vi så utrolig masse rot og skrot. Det var så mye ekkelt, spesielt rundt lufteluker og airconditionene var det ofte fukt og soppskader. Et sted var bassenget så grønt at jeg tror selv jeg kunne gått på vannet..he,he!

Men etter en lang leten fant vi endelig drømmehuset vårt..Vi skal bo i The Lakes, like ved Kenneths jobb, rett ved Kristianes skole og noen meter fra et spa som jeg tror jeg kommer å benytte meg flittig av:) 

Vi har kjøpt en del møbler til huset allerede, alt i mørkt tungt tre. Siden vi skal ut på et 2 års eventyr syns jeg det passer å innrede huset i en "1001-natt" stil. Jeg tror det blir kjempeflott. Vi har kjøpt alt av møbler på Homecentre. Siden det var salg i tillegg til utrolig lave priser fikk vi alt til en veldig fin pris. Kristiane snakker masse om hvor mye hun gleder seg til å komme tilbake til Dubai og sove i sin nye store seng. Må innrømme at jeg også gleder meg til å komme tilbake, pynte opp med nips, naps og blomter ute og inne. Gjøre huset til vårt hjem!

Dette flotte huset er vårt nye drømmehjem!5 kommentarer:

 1. Kjempeflott, kusina mi!! Gleder meg til å følge bloggen din :) Blir spennende å se hvordan dere får det.

  SvarSlett
 2. Huset er så flott, og ikke minst alle møbla dere har kjøpt! Gleder meg til flybillettene er i boks :)

  SvarSlett
 3. Ja,her får dere det kjempefint.Flott at du har opprettet blogg,slik at vi kan følge med.Det ser bare dritt lekkert ut.Fint at Sanne gleder seg.

  SvarSlett
 4. Kan du være så snill å sende meg en mail, privat?
  Min samboer og meg skal til Dubai for første gang i romjulen:)
  Håper at DU kan bidra med noen gode råd og tips!?!
  mvh MBD
  jomfruen71@yahoo.no

  SvarSlett
 5. Hei!

  Har sendt deg min adresse..:O)

  Hilsen Helen

  SvarSlett