fredag 27. januar 2012

Hvorfor???

Hvorfor??
Dere som har tatt det valget å ikke ville være en del av vårt liv lenger..
Hvorfor følger dere fortsatt bloggen min??

Denne bloggen har jeg laget for at dere der hjemme kan være med å oppleve
vårt 1001-natts eventyr selv om vi ikke sees så ofte..
Bloggen er laget for dere som kan unne oss den herlige drømmen
vi nå lever her i Dubai.

Dette er på mange måter inneste tanker og følelser..
Det er på god og vondt..
et sted hvor jeg deler det jeg vil dele med dere der ute..

Det er en drøm å få oppleve å bo i Dubai.
Det er en drøm å få dele denne med alle de som har vært
eller kommer på besøk..

Men synes det er så rart at så mange tror at dette kun er rosa sky
uten noen som helst bekymringer her...

Vi velger å fokusere på det gode liv..
da blir bekymringene og sorgene litt mindre..
Og livet blir litt enklere å leve...

Det er sårende at flere stenger oss ute..
 og ikke selv ser hva dere gjør..
Merkelig at dere ikke forstår at det skal to parter til
for å holde sammen...

Dersom det er misunnelse og sjalusi som er deres motiv..
er det godt å få vite det..
Et slik forhold har uansett ingen grobunn..
Om dere ikke unner oss disse to årene..
Hva skal vi gjøre med det??

Jeg for min del kan ihvertfall ikke gjøre annet enn
å være flink til å glede meg på andres vegne..
og det øver jeg på hver dag..
Livet er for kort til å prøve å tilfredstille alle..
Hva mer kan jeg gjøre enn å være meg og være så snill jeg kan???

Håper dere som "snikfølger" oss her..SLUTTER!!!
Skjønner ikke hvorfor dere vil heller..
18 kommentarer:

 1. Jeg for min del elsker å følge med på bloggen din, og storkoser meg med alle de flotte innleggene! Skjønner ikke at noen ikke unner dere denne opplevelsen!!! Prøv å nyt det siste året så godt dere kan, og jeg gleder meg til å følge med dere videre...
  Stor klem :-D

  SvarSlett
 2. Bra at du får det ut! Håper dere får det kjempeherlig hele tiden, høres ut som dere har det flott:). Klem til deg, og goood helg!
  Hege, som ikke klarer å logge på Google....

  SvarSlett
 3. Hei. Jeg kom over bloggen din i dag da vi vurderer å reise til Dubai det neste året, for da jeg har fødselspermisjon. Det hørtes så fantastisk ut det dere har gjort og jeg håper dere klarer å ignorere misunnelige mennesker som ikke tar steget selv. Det er deres liv og ingen skal behøve å forsvare sine valg overfor andre. Jeg ønsker gjerne å komme i kontakt med noen som kan anbefale meg et fint sted vi kan leie i Dubai for 2-3 uker (vi er en familie på 5. 2stk voksne og 3 stk barn. 0 år, 5 år og 8 år) fra høsten 2012 til mars 2012. Det er så mange flotte resort ol. men de er også veldig dyre. Har du eller andre noen tips til meg så hadde jeg satt stor pris på det. Mvh Vigdis (jeg kikker innom bloggen din igjen for å se om noen kan sende meg en mail).

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer..Også på Facebook har jeg fått helt overveldene med go'e ord som jeg tar godt vare på i hjertet mitt..:)

  Vigdis: send meg mailadressen din så skal jeg prøve og gi deg noen råd..
  helen_myhrvold@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Hei Helén
  Nå har jeg endelig tatt meg tid til å ta en liten titt på bloggen din og fått et lite innblikk i livet ditt her i Dubai. Takk for at du deler dette. Det er veldig hyggelig å bli kjent med deg. Du virker som en veldig reflektert og sporty dame! Også så mange fine bilder du tar-

  Hilsen Nasim

  SvarSlett
 6. Så hyggelig kommentar Nasim! Veldig spennende å bli kjent med deg og høre på alt du har opplevd og det du holder på med nå. Lykke til!!
  Klem Helen

  SvarSlett
 7. Hei på dere :-) Håper dere har det fantastisk sammen! Jeg er stadig innom den fine bloggen og måtte bare si en gang til at jeg er kjempeglad du deler det spennende livet deres i Dubai med oss!
  Men det kan jo være litt skummelt og... tenk om vi "gamlenaboene" bare måtte komme på jentetur?? Tenker Turid har like lyst som meg til å besøke dere :-)) hihi.. Unner dere all lykke, det er vel fortjent! Husk at bak en hver vellykket mann står en dyktig kvinne :-) Du er en flott og flink dame Helèn! Håper helsa di er bedre i varmen. Hils dine så mye! Si fra når du er hjemmom igjen så ber jeg gjerne "gamlenaboene" på en koselig kveld med litt god mat og god drikke. Alt for lenge siden vi var samlet sist!
  Stor *klæm* fra et kaldt og snødekkt Konnerud. Nyt livet!

  SvarSlett
 8. Hei Hilde!
  Takk for fine ord!
  Hadde blitt masse fnis og masse shopping med dere på besøk..Hi,hi!!!
  Sender en varm klem mot kulda!!!
  Klem Helen

  SvarSlett
 9. Fant bloggen din på en annen blogg,Kjempe fin blogg,og når eg såg du bodde i Dubai vart eg fyr og flamme,Vi var der for 2 år siden,har en nevø som bur der nede med familie,har tenkt oss nedover igjen no snart,fekk oppleve mye der di kjørte oss rund,men vi var der bare 9 dager,men en opplevelse var det,så tenker du koser deg,er kjekt og sjå på bildene dine,fra plasser eg og har vert.Mannen min har og familie der nede no sønnen til søskenbarnet hans,nevøen min og sønnen til søskenbarnet til min mann bur ikke så lankt fra hverandre,i Dubai Marina,nevøen min jobber i ett norskt rederi ,så han reiser mye rundt til andre land og ordner med forsyninger til båtene ,han andre familiemedlem er flykaptein på Flydubai.Var noen her på bloggen din som lurte på om du visste om noen rimelige plasser og leige der nede,da vil eg anbefale sjømannskirken di leiger ut leiligheter og små hus,for både kort og langtidsleige.Så ønsker eg deg en fin Påske.Og er du der nede når vi er der kan vi kanskje kontaktes,om du er intresert.Klem fra Magnhild:)))

  SvarSlett
 10. Tusen takk for hyggelig kommentar Magnhild!
  Sjømannskirken er et veldig flott sted å bo..har anbefalt det til flere..:o)Dubai har blitt et veldig populært sted de siste årene..virker som de fleste nå har et forhold til vårt nye hjemland..Og det er jo et fantastisk sted å være. Spesielt nå som sommeren og den gode varmen har kommet..:O)
  Ta gjerne kontakt om dere kommer en tur.
  Klem Helen

  SvarSlett
 11. Hei. Jeg er innom siden din av og til, for å få med meg tips og råd, da min mann og jeg skal på en liten ferietur alene i sommer... til Dubai :) Kjempefin side, og veldig greit at du legger inn link til steder dere har vært. eneste jeg mangler er litt om prisnivået... men det finner jeg jo ut av. Men, kan du hjelpe meg med en ting eller fler!!Vi skal reise i begynnelsen av August, da er det jo grisevarmt og ramadan.. Det med alkohol er ikke noe problem da vi stort sett ikke drikker det uansett. Og mat på dagen får vi vel kjøpt på hotellet. Men er f.eks matbutikkene stengt på dagtid og... tenkte litt på og få kjøpt frukt o.l Og hvordan er egentlig det med klær... er ikke noe problem for meg å dekke til skuldre samt å gå med lange kjoler eller skjørt, men må min mann gå med lang bukse når vi skal vandre ute... shoppe, spise, oppleve ting o.s.v Eller går turistene med sånne litt kortere bukser ;)) og hvor utholdelig varmt er det, sånn at vi ikke engang orker sjø og strand!! Jeg har vært i Las Vegas i August med 45 grader kl 1730 og overlevde fint selv ved bassenget, var bare ofte uti :))Vet, at en annen årstid hadde vært bedre, men det er da vi har fri, og er jo heller ikke sikkert du vet dette, da dere sikkert har vært i Norge på den tiden. :)) men veldig takknemlig for svar. Hilsen Torill Emilsen

  SvarSlett
 12. Hei Torill!
  Under ramadan er det mer strengt enn ellers i forhold til bekledning. Til vanlig går jenter i singlet og korte skjørt, men vet at en kan bli snakket til og få bot under ramadan. Men vi har vært i Norge på den tiden så er litt usikker på hvordan det er. Ellers er nok det største problemet med å være ute på Mall og opplevelser denne måneden at en ikke får drikke vann.. Hvordan dette er på hotellenes beach og restauranter vet jeg heller ikke.Tror matbutikkene er åpne. Restauranter og foodcourtene er åpne for take-away. Alle vi som bor her er hjemme på dette tidspunktet så vet ikke om noen jeg kan spørre heller. Forhør dere når dere kommer på hotellet de hjelper dere med gode råd.
  Det varmeste vi har opplevd er 47 grader og da var det 36 i havet.. Og siden luften var så varm var det jo avkjølende, ihvertfall en liten stund. Ofte har hotellene nedkjølende basseng, ca 30 grader, så tror det går helt fint å kose seg i solen. Jeg elsker sol og varme og bare nyter det. Inne på Mall'a og restauranter er det gode klima anlegg og det er ofte godt å ha med en strikkejakke til skuldrene.
  Når det gjelder prisnivået er det stort spenn.. Merkevarer er dyrt, men billigere siden vi ikke har tax.. Ellers mange billige butikker og restauranter. Du finner alt i Dubai. Send gjerne flere spørsmål om hva du er på jakt etter, så skal jeg prøve å svare..:)
  Dere kommer til å få det helt topp i Dubai! Og er det en ting jeg har lært av å bo her så er det at det er helt ok å svette litt...alle andre gjøre det også..:)
  God tur og still gjerne flere spørsmål

  SvarSlett
 13. Takk, for svaret :) vi gleder oss veldig og vi satser på at dette med ramadan også kan bli en opplevelse. Bekledningen går helt greit for min del, er mer bekymret for om min kjære må gå med langbukser i 45-50 grader, har jo ikke lyst å tilbringe dagen inne på mall heller. Har vel klart å få med meg at vi får både vått og tørt på hotellet
  ellers blir det jo en topp slankeferie. Ingen mat og mange timer i "badstue" hehe. Har vel egentlig ingen spes shopping ønsker, bortsett fra noe gull.
  Men, hvis vi ønsker å prøve skibakken, hva da med skiklær, vi har jo ikke akkurat det med i kofferten. :) Står folk i dongeri.... Ski leier de vel ut!! Har vært så lite snø her hjemme i vinter at vi rakk aldri slalombakken før snøen var smeltet...Så vi satser på en flott tur til Dubai, med masse mat etter solnedgang, hyppige turer i sjøen eller i bassenget, og noen nedkjølende turer i Mall. ;) men ørkentur er vel kanskje ikke å på den tiden !! Mvh Torill

  SvarSlett
 14. Hei igjen Torill!
  Tror mannen din fint kan gå i shorts..:O) Skal dere stå slalom får dere leid klær og ski. Da mann og datter sto syntes det det var kaldt på beina..Så kanskje lurt å ha et par ullsokker med..Ellers vet jeg ikke om dere kan reise på ørkensafari, hotellet vet garanter dette. Dere kommer til å få en flott ferie her i Dubai, masse spennede å oppleve, masse god mat og litt å shoppe om dere vil det.. Jeg har skrevet innlegg om den "norske" gullsmeden her nede om du er interesert å lese om det.. Og så er Souk Madinat er fantastisk sted.. Kos dere masse og nyt flotte Dubai!!!

  SvarSlett
 15. Super blogg.klem Gulskogen-dame:)

  SvarSlett
 16. Tusen takk for klem Gulskogen-dame..:O)

  SvarSlett
 17. Hei Helén!
  Snublet over bloggen din og dette innlegget som jeg bare må kommentere! Jeg har så sans for mennesker som gjør akkurat det de har lyst til og følger drømmene sine! Jeg er nok litt som deg og jeg sier bare stå på! Ser at dette innlegget er skrevet for en stund siden og du sikkert snart er på vei hjem - men det kan komme flere slike valg og avgjørelser i livet som også fører til misunnelse. Det er du som er hovedpersonen i ditt liv og du bestemmer!

  Meeeeen, det jeg egentlig snublet over bloggen din for, er at jeg skal til Dubai neste uke, bare for en uke da :-) Og jeg (og min samboer) er veldig glad i god mat og lurer på om du har noen spesielt gode restauranter å anbefale? Ellers har jeg guidebok og skal nok klare å finne de store must see attraksjonene, men å følge Lonely Planets restaurantanbefalinger, er jeg alltid litt skeptisk til:)

  Ha en super førjulstid!

  SvarSlett
 18. Hei!

  Tusen takk for hyggelig kommentar..
  Orker egentlig ikke lese dette innlegge igjen.. men det jeg huser er det nok på mange måter like aktuelt etter 3 år her i Dubai.. dessverre...

  Akkurat det med restauranter er jeg litt redd for å anbefale.. jeg liker mat, så lenge det er fisk..hi,hi!! Så lenge fisken er god er jeg fornøyd.. Så er nok på ingen måte noen ekspert på dette området.
  Konkuransen om kundene er stor her nede og det er mange kresne gjester her så tror det er generelt bra standard.
  West 14 på Palmen og Nobu på Atlantis skal være veldig bra.. Har spist der mange ganger ..

  Håper dere får en strålende tur..:)

  Klem Helen

  SvarSlett