onsdag 12. januar 2011

Enestående service..

Sitter nå på terrassen og spiser lunsj mens 4 karer skrur møbler inne..Tror snart jeg kjenner alle "skrukarene" på Homecentre. Digger denne butikken, de har alt..Møblene de har er tunge og mørke, som passer perfekt til min 1001-natt stil. Også er prisene ca Ikea priser..Her i Dubai kommer de alltid hjem, skrur og setter på plass møblene...gratis.. Selv Ikea gjør det. Skal dit en tur på fredag (helg her er fre og lør). Stearinlys kan de derimot ikke så det må kjøpes på Ikea..og siden det blir mørkt kl 6 trenger jeg masse av det..:) 

I morgen kommer det en som skal hjelpe meg å skru opp bildene på veggene..Kan tro det var gøy å kjøpe bilder og pynt. Handlet masse på Centrepoint..Store tunge bilder til ca 800nok. Pyntegjenstander og lamper...åååå så utrolig mye fint og til latterlige lave priser.. Skal prøve å få tatt noen bilder i morgen kveld og så få lagt de ut her..
Så heldig jeg er som kan sitter her.... høre fontenene fra parken på utsiden, kjenne solen varme og siden det blåser litt i dag kjenne duften av liljene som svaier i vinden...

8 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se bilder! ...og gleder meg til å kjenne varmen om ikke så altfor lenge ;)

  Klem søstra

  SvarSlett
 2. Glemte forresten et par ting.. Kan ikke gå inn i puteavd på Homecentre mer...de som jobber der spør hvor mange jeg skal ha i dag når jeg kommer..:0)..Ikke til å tru hvor mange bil-lass som er blitt fylt opp av puter..Men må jo ha det slik at alt blir myk og godt! Også er min mann overlykkelig..Fikk ny tv og internett i går, og det første han da gjorde var å sjekke om Call of Duty spillet hans på PS3 funket på nett..Og det gjorde det. Så han og Anders slengte fra seg alt og forsvant inn i sin drømmeverden...:O)Må gå å finne frem vannflasker og noen diram som driks til "skrukarene".

  SvarSlett
 3. Må være helt fantastisk......Her er også nydelig om dagen.20 grader igår.Idag skal vi leie sykler og sykle langs middelhavet.....Vi snakkes.Hils dine.Og vær snill med arbeiderne dine ,da Helen,he,he.klem

  SvarSlett
 4. Høres ut som en fin dag dere skal ha Arnhild! Vi skal få kjøpt oss sykler vi også..kan sykle så langt vi bare vil,og så er det helt flatt. Mange fine parker i nærheten også. Men kommer nok til å bruke de mest frem og tilbake til klubben..Den ligger rett borti gata. Der er det butikk, trenings senter, flere badebasseng og en restaurant med utrolig god mat..allerede vært der flere ganger. Også serverer de øl og vin..blir ikke no fylle kjøring på Kenneth da..Ihverfall ikke med bilen...He,he! Jeg er så grei mot de som er her atte..Har et enormt forbruk av vannflasker og diram..:0)Hils svigerfar så mye fra oss

  SvarSlett
 5. Høres fantastisk ut. Vet om noen som gleder seg til å ta fatt på turen til dere iallefall:)

  SvarSlett
 6. Hei Hege!
  Vi gleder oss også til å få besøk..Du får hilse svigermor og si at jeg har funnet masse flotte sko og veske butikker..Guess vesker koster under halve prisen av i Norge..Så det ekke lenge til en flytter inn hos meg..:0)
  Hils de så mye fra meg!

  SvarSlett
 7. Halloooooo.vi venter på bilder.Prøvde å ringe dere på hjemmenummeret idag,men ingen svarte.IP,betyr det at jeg kan bare ringe hjemmenummeret deres,så kommer jeg til Dubai????
  Forstår jeg begynner å bli gammel....hi,hi.De veske og skobutikkene skulle jeg gjerne vært i også........Det er fortsatt fantastisl vær her.Har vært på stranda idag,som er meget unormalt på denne årstid.Storkoser oss.Hils så mye.prøver å ringe igjen.

  SvarSlett
 8. Til en forandring har vi vært ute og shoppet..om du ikke sier det til noen så skal jeg fortelle at jeg er "drit" lei shopping. Forskjell på kose-shopping og må-shopping assa.:) Du kan bare ringe hjemnr i Norge, vips så svarer vi her..Bilder håper jeg at jeg får tatt og lagt ut i morgen..

  SvarSlett