tirsdag 1. mars 2011

Mor og far's første dager hos oss..:0)

Vi har ventet og ventet..
Endelig har mor, far, Lisbet og Odd kommet!

Første dagen de var her var det International-dag på skolen..Foreldrene har "stands" hvor de presenterer sine hjemland, med info og smaksprøver..Veldig gøy å se. Barna står for underholdningen..Blant annet med finalen av "RIS has got talent" hvor Sanne og tre venninner venniner var med! Det var kjempefint å se alle de flinke barna..Tror mor og far syntes det var fint å se hvordan Sanne har funnet sin plass her i Dubai.  Etterpå trengte vi en liten dupp i "felles" poolen vår..

Vi har vært i Global Village med gjestene. Siden det var en av de siste dagene før parken stenger for i år..var det enormt med folk der.. Men vi fikk kikket litt og Sanne fikk tatt noen karuseller.

Og så fikk vi kjøpt tepper hos vennene våre i Yemen..Som var fornøyd med pengene vi tre fruene la igjen..og vi var fornøyd med teppene...

Klare til å bestige "The Top".  Burj Khalifa er verdens høyeste tårn med sine 828m over havet..Heisen er selvfølgelig verdens raskeste og forflytter seg 18m pr sek.. Med min høydeskrekk var jeg veldig spent..men det gikk kjempebra..Eneste ubehagelige var tregulvet de hadde på ute terrassen..Det ga etter når vi tråkket på det..og det var ikke kult..He,he!
Det var litt disig, noe det ofte er her. Men vi så langt nok..Her kan så vidt "skyline'n" ved Dubai Marina skimtes..Tøff å se toppene over skyene..

Seilet kan her sees i vannkanten til høyre..toppene som stikker opp fra skyene til venste er Dubai Marina og rett innenfor der bor vi..

Fam.Myhrvold at The Top of the World..:0)Oppgangen til Burj Khalifa er inne på Dubai Mall..Dette er taket til Mall'n..Her skjuler det seg 1200 butikker..Jeg er ikke helt kjent her ennå, men har funnet noen favoritt butikker..:)

Vi spiser alltid på T.G.I Fridays når vi er ute i verden og har vært der mange ganger her i Dubai..På terrassen er det flott utsikt til Burj Khalifa og Dubai Mall hvor det hver halvtime på kvelden et "Dansing Fountain show" med musikk bant annet av Andrea Bocelli.. FANTASTISK opplevelse!!!Dette er selvfølgelig verdens største dansende fontene...

Etter en lang dag på Dubai Mall
kom tre fornøyde damer hjem med disse posene..:0)
Dette her er inne på Ibn Battuta Mall..Mall'n er utsmykket etter Ibn Battutas opplevelser fra hans reiser i verden..Her er Kina, Persia, Egypt, Andalusia, India og Tunisia representert..
Både kultur og shopping på et sted..he,he!


White Mocca på Strabucks...mmmmmmm

Ikke et uvanlig syn...Her hjelper de mer enn gjerne en stakkar ut til taxi'n, når armene ikke klarer å bære alle posene..:)

Middag på Shakespare var en fin kveld..
Blir så inspirert av alt "nipse" her jeg..

Fine gaver med sjokolade fra Shakespare konditori..

Har forresten fått opp bilder på veggene av alle de jeg savner hjemme..
Så nå ser jeg på de flere ganger om dagen..

Før gjestene skulle på cruise en uke hadde vi fest-middag..Mor og Lisbet's hjemmelagede kjøttkaker..og deilig vin i glassene..mmm

Disse serviett ringene fra PotteryBarn kommer jeg til å bli veldig gla i....

Takk for noen fine dager mor, far, Lisbet og Odd....vi venter alt på at dere skal komme tilbake..:0)


7 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har kost dere med tante og onkel :) Skulle gjerne vært på toppen av verden, og handlet på mallen!!

  SvarSlett
 2. Veldig godt å ha besøk assa...vi har kost oss masse!

  SvarSlett
 3. Takk for fint svar inne hos meg:). Kjekt å se hvordan dere har hatt det med besøk, er sikker på at fruene og herrene har storkost seg! Så fantastisk ut på toppen der, men er litt skeptisk til om jeg hadde kommet meg opp - jeg har også høydeskrekk:). Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 4. Kjempflotte bilder.Koselig å se at Kristiane har det fint.Ser ut som dere har kost dere,ja.

  SvarSlett
 5. Hege: håper du ser at du har ganske så vanlige tanker og at du bestemmer deg for å få litt hjelp med kaninene..:0)..Virker som gjestene våre har kost seg masse.Utrolig hvordan det har gått med vår lille "utfordring" her i huset, vi er så imponert!! Nå gleder vi oss til de kommer tilbake..Mamma og jeg har også høydeskrekk, men klarer noen å overvinne sin frykt...så skulle vi det også..He,he! Og som jeg skrev dette var faktisk ikke ubehagelig..
  Arnhild: Nå venter vi bare på å dele dette med dere to også..:0)

  SvarSlett
 6. ÅÅÅÅÅÅ.... jeg skulle gjerne ha kommente hvert bilde her!! det er så mange.. å jeg kjenner at jeg blir helt dårlig av å se på de.. nå skal jeg virkelig begynne å spare penger, så vi kommer oss nedover til dere... om vi får da ;) Det er såå deilig å lese at dere har det bra! spesielt Sanne.. det fortjener hun så! Og du også.. som har så mange her hjemme du savner.. Du er kjempe flink! alle du savner er her da du kommer hjem...Du beriker livet så vanvittig mye ved å få oppleve alt dette.. Unner deg og misunner deg det :) Kjempe glad i deg venninna mi...og savner deg veldig! :) stooor klem :)

  SvarSlett
 7. Lil Bee's Boutique is your online destination for papercrafting classes and supplies.
  http://www.facebook.com/Crafty.Lil.Bee

  SvarSlett