søndag 6. februar 2011

Endelig har jeg fått satt meg ned og scrappet litt...Jippi!!

Men før jeg viser noen scrappebilder har jeg litt annet å vise frem..Tok litt tid før jeg ble enig med meg selv hvordan jeg ville ha det på gjestebadet..Ganske kjedelig og stykt bad..så ble enig med meg selv at jeg måtte ha farger... Te-kopper har blitt lykter, håndkler i forskjellige farger og et nytt bilde på veggen, så ble det ok..Men ikke helt ferdig ennå..:0)


Denne "dingsen" hang på badet..ikke vet jeg hva det er....men hånklene får bo her til jeg finner ut av det...

Noen ting mangler....Kjære kusina mi..på bordet deres mangler jeg er bilde av Håkon....   Og på veggene som framskapet står mangler det også litt...Kanskje jeg finner litt når mor og Lisbet kommer..blir nok litt shopping da...:0)I går koste vi oss ved poolen før vi fikk taco-gjester...Kan ikke se meg "mett" på denne utsikten, spesielt betatt av palmene...

Jentene våre koser seg....


Har plantet litt blomster, satt løker og sådd frø...skal bli gøy å se om det dukker opp no..
Fikk en sten av min venninne til jul som det står "njut av livet" på..stenen ligger på bordet og siden venninna mi elsker lilla, måtte det bli lilla pynt her.. Syns det er ganske kult med lilla og oransje.


Så til scrappinga...Endelig har jeg funnet litt ro til å scrappe..Klarer ikke å være kreativ om det er kaos rundt meg, derfor har det tatt litt tid å komme igang...Men nå...

Har begynt med Disney og Epocot fra vi var der sommern 2009..En fantastisk ferie vi hadde i 23 dager sammen med fam. Monstad.. Når jeg skal begynne legger jeg utover bilder på arkene slik at jeg ser at alt "passer".. Så legger jeg de i en boks og tar frem en etter en side..Mens jeg scrapper opplever ferien på nytt...Kjøpte album og flotte ark i USA, så her er det bare å velge og vrake...

....Og så hadde jeg 12 kg klistremerker og "stæsj" i den ene håndbagasjen da vi reiste hjem...åååå, som jeg gleder meg til å begynne med klippe, lime og pynte....:0)

5 kommentarer:

 1. Hei kjære dere :)
  Ble helt rørt da jeg leste om stenen og det lilla på bordet ditt :) suuper koselig... savner deg venninna mi... Huset deres er blitt så... Myrvolsk... ikke at det er ett ord.. men det er blitt så hjemme koselig der.. akkurat sånn som det skal være hjemme hos dere... Håper jeg får sett og oppleve dette en gang :) stoooor klem fra Venninna di :)

  SvarSlett
 2. Nå gleder jeg meg til å se alt dette live!!!

  SvarSlett
 3. ..Bare 60 dager igjen nå jenta mi..det går fort..NOT..men det går..:O)

  Kjære venninna mi..ingenting hadde gledet med mer om vi kunne delt dette med dere..Savner dere sånn...

  SvarSlett
 4. Så moro å komme igang med scrappinga :) Det blir nok en stund til jeg kommer i gang (eller kanskje jeg skal innrede scrapperom i boden i 2. etg..?? den er nemlig FERDIG!) Så til bilde av Håkon - det skal jeg fikse. Du vet jo at vi skal til fotograf på onsdag (gleder meg SÅNN), så kanskje det dukker opp et fint bilde eller to av mine små engler. I mellomtiden skal jeg sende deg et på mail :)

  Varm klem!!

  SvarSlett
 5. Takk for fine bilder..nå skal han på bordet..:0)

  SvarSlett