tirsdag 15. februar 2011

Har funnet Pip-Design og Rice her..blir nok litt shopping til hytta..:o)

SANNEBO- vårt paradis..

Her er hytta vår..Så på noen bilder i går og fant disse fra hytta. Hytta ble malt hvit i fjor og er så førnøyd med fargen..

Kan ikke si at blomstene jeg hadde i fjor sommer er de flotteste jeg har hatt..
litt vel mye regn, både for blomstene og meg..


Døra malte jeg blå..min kjære venn Lin hjalp meg å finne den perfekte fargen..

Tomta vår er på 3 mål, diger plen hvor det er masse plass for store og små..

Min mann var så flink i fjor og bygget denne flotte terrassen..elsker den..:0)

Her er det virkelig godt å sitte..her er det helt stille..bare skogens ro å høre...


Drivhuset fikk jeg i bursdagspresang av min mann..jippi..Endelig kan jeg ha alt jeg har lyst på, vi hadde tomater, agurk, mais, poteter,div krydder, gulerøtter og selvfølgelig jordbær...Ellers er det masse blåbær, bringebær og kantarell på tomta..Har også plantet epletre, stikelsbær og rips..mmmm..Masse godt..

Denne fikk min mann i bursdagsgave..vi har som dere ser hver våre oppgaver på hytta..he,he!

Lurer på om det blir en ny slik når vi kommer hjem??

Siden jeg blir skikkelig gla av den blå fargen..er det mye blått her..Får masse energi av klare sterke farger..Dette er vårt soverom..nå har det fått et flott blått Pip-Design sengeteppe..og puter...

Sanne fikk selv bestemme fargene på sitt rom..rosa, rødt og oransje..

Dette er gjesterom nå, men om 2 år får vi innlagt vann og da skal det bli bad her..tror jeg..

Kjellerstua..Dette rommet er det første som skal fixes når vi kommer hjem..skal isoleres og få ny panel..På ventstre side er det en stor flott peis som vill komme mer til sin rett når rommet ellers blir finere..

Nytt kjøkken ble skrudd opp av min kjære familie på bursdagen min i fjor..Hadde funnet Pip-tapet alt da..så her ble det denne flotte blå tapeten..Lakket den mange ganger etterpå..så nå er det bare til å tørke av..

Pip..igjen..Tallerkenhylla laget jeg på skolen i 5 klasse...

Pylones er også en serie jeg blir gla av..morsomme ting som jeg ikke ville hatt hjemme, men som passer perfekt på Sannebo..Rivjern, pensel, salt/pepper og tannpirker-holder...

Oppvask såpe og kost..kosten er ikke praktisk, men kul...

Brødrister og serveringsbrett

Aldri vanskelig å finne en penn..for de står her..

Mor fant på et navn på dette uret..uten egentlig å tenke seg om hva hun sa..Passer ikke å skrive det her..he,he..Kua i dette ku-uret kommer ut og mø'r hver time..:0)

Jippi...dette har jeg funnet i en butikk her i Dubai..og mer fra Pip skal det bli med hjem i kofferten til sommeren..De hadde også Rice i den butikken..Har siklet på noen lysestaker derfra..ønsker meg de til bursdagen min..Så da er det bare å være snill jente..så kanskje...:0)

Deilig å se disse bildene igjen fra vårt herlig paradis...


1 kommentar:

  1. For en utrolig flott hytte, der kan jeg tenke meg at det blir mye koselige dager og kvelder på sommerstid. Flott inne også, kjekt med tallerkenhylle du selv har laget:).

    SvarSlett