tirsdag 1. februar 2011

Litt nytt....

Jeg er egentlig ikke no teppe-menneske...men på digre flisegulv var det godt å få lunet de ned litt..Fargene her på kjøkkene er ikke helt riktig gjengitt, de er litt mer gyldne og det er kjempefint ved siden av mine oransje gardiner...Stua er jeg veldig godt fornøyd med..har blitt lunt og godt med det de brune og bergunder fargene.

Til og med soverommet og badene har fått tepper..


Til jul fikk jeg dette flotte lommetørkle av min kjære storesøster..kan jo ikke "snørre" i no så fint så jeg bruker den heller som en duk under smykkemannen min.. Så kan jeg tenke litt på søstra mi hver dag når jeg velger et nytt smykke....:0)

 Pappa og Sanne hadde spillekveld i går...


.....Før de leste Doktor Proktor...


Et par nye bilder pynter veggene her også...utsikten over Burj Al Arab kan nytes fra gjesterommet..


...og Sanne vil gjerne ha litt dyrisk inspirert rom...


Bak disse dørene gjemmer det seg masse godsaker.....


....Scrappe-tingene mine...som jeg gleder meg til å sette meg ned med dette..Må bare bli "ferdig" rundt om kring..Helt umulig å være scrappe-kreativ med rot rundt ørene...:o)


 Dette er siste sjanse for frøposer i mitt liv..Har prøv i mange år, på forskjellige steder og forskjellige arter...men det har vel aldri blitt helt vellykket...Blir de ikke engang flotte her hvor det er sol og varme hele året..slår jeg opp...He,he.. Håper sand-stormen nå har lagt seg og at jeg i dag kan gå ut og kose meg i hagen min..


Her i Dubai er vi nå klare for en ny dag...Ha en fin dag alle sammen...:o)

6 kommentarer:

 1. Kjempefint! Tror jeg må gjøre plass til et par tepper i baggasjen, ja! Ha en fin dag søstra mi! :)

  SvarSlett
 2. Har dere to bagasjer på hjemturer til Hannah også..?? Ellers burde dere etterbestille det...:0) Ser ikke en drit ut av vinduene, sandstorm i dag også...Men har jo nok å fix'e her inne da..:)

  SvarSlett
 3. Så fint dere har det!! Et ordentlig hjem :)

  SvarSlett
 4. Takk lille kusina mi..begynner å bli hjemmekoselig nå. Tror du du kan sende meg et par bilder av barna på mail? Har jo noen av dere her, men trenger flere..Gjerne av Oda i prinsesse kjolen..:0)

  SvarSlett
 5. Så flott det ble med tepper!! Likte de veldig godt, kjekt å se hvordan dere har fått det:).

  SvarSlett
 6. Hei Hege! Hjelper med tepper på gulvene, ikke så lett å få et stort hus med bare fliser til å virke hjemmekoselig...men nå ble det bedre..

  SvarSlett