tirsdag 1. februar 2011

Madinat Souk

Dette bilde henger på gjesterommet..ikke visste vi at inni her finnes et utrolig flott sted som heter Madinat Souk..Souk betyr marked og denne Mall'n er bygget som et gammelt marked. Masse koselig spisesteder og små butikker..Selv om det er noen "moderne" butikker her er det fleste med typiske varer fra Østen..Stille, rolig og veldig hyggelig atmosfære...
Sanne koser seg....
Dette ser kanskje ikke så godt ut...men denne LOBSTER'N var utrolig deilig..mmmm.
Dette stedet gleder jeg meg til å vise våre gjester...en smak og det gamle Dubai og Østen...

5 kommentarer:

 1. Hege...Hvis du leser dette..Kan du hilse Lisbet så mye fra meg og si at jeg gleder meg til å vise henne dette stedet..Og til Odd kan du si at her kan han få en kald øl mens han venter..det kan man nemlig svært få steder her i Dubai..Så dette passer passer alle..:0)

  SvarSlett
 2. Kult - dette gleder jeg meg til å se! :)

  SvarSlett
 3. Nydelig, skal bringe beskjeden videre! Lisbet er inne her og leser innlegg og ser bilder titt og ofte så hun får med seg det meste:). Hun får ikke med seg kommentarene da, men selve innlegget leser hun. Hun har falt sånn for bildet ditt med fire masker, så kan være hun finner seg et slikt under oppholdet;).

  SvarSlett
 4. Bildet med maskene er 60x160 så da tror jeg hun må velge mellom å ha med mann eller bildet hjem..:) Odd kan gjerne bli hos meg.. Men de har noen mindre også da...så kankje hun finner noe annet fint..

  SvarSlett
 5. Hahaha, skal gi henne målet på det:). Tror nok hun vil ha mannen med seg hjem;)

  SvarSlett